Участници

BalREc - Investments and Real Estate Market
9 November 2023 | Sofia, Bulgaria

Тодор Левенов

ръководител направление Нови проекти и модернизации, Кауфланд

Тодор Левенов е ръководител „Нови проекти и модернизации“ в Kaufland България. Има 19 години опит в областта на недвижимите имоти – управление на инвестиционни проекти, развитие на търговски вериги и строителство. В Kaufland България отговаря за стратегическото планиране и експанзионната дейност на търговската верига.

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над  2  млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,9 млрд. лв.

Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.