Генерален спонсор:

Ексклузивен спонсор:

Платинен спонсор:

Златни спонсори:

Сребърни спонсори:

Със съдействието на:

Партньори:

Медиини партньори:

Research & database платформа

BALREC 2023 – Real estate conference Bulgaria

BalREc е най-значимата и влиятелна real  estate конферентна платформа в България и региона, предоставяща възможност на водещите участници на пазара да се срещнат и да дискутират актуалните тенденции в индустрията. Водещите инвеститори, финансови институции,  консултанти, проект мениджъри,  адвокатски компании и други експерти,  ангажирани с най-мащабните проекти и сделки в сектора участват във фокусирани панели и сесии с акцент върху състоянието и инвестиционната среда в ключовите пазарни сегменти: офис, ритейл, жилища,  индустрия и логистика, хотели, както и растящите алтернативни класове активи.

Основни акценти

Макросреда: „hard landing“, „soft landing“ или „no landing“? Икономика, инфлация, монетарна среда и пазарът на недвижими имоти – защо 2023 г. не е 2008 г.?

Focus on Fundamentals: Какво предстои за сектор недвижими имоти?

Инвестиционна среда 2023/2024 – къде отиват капиталите? Пазарни тенденции и перспективи в отделните сегменти, двигатели за инвестициите, зелени трансформации и ликвидност– the big picture. Капитализиране на възможностите: създаване на стойност в бързо променяща се среда. 

Office Market Outlook - България 2023/2024: Еволюиращите специфики и модели на работните процеси като двигател на търсенето. Висококачествени и устойчиви активи във фокуса на търсенето на обитателите - трансформациите като възможност, „capex“ и „opex“ като предизвикателство.

The New Generation Office: стремеж към качество, устойчивост и иновации – създаване на готови за бъдещето екосистеми. Екологичен и ориентиран към човека подход като фундамент. Оживени дестинации, гъвкави пространства и бъдещето на хибридната работа.

Flex space and Co-working: Преосмисляне на работната среда – услуги и гъвкавост от ново поколение. Перспективи за експанзия и ефективни оперативни модели - синергия, общности, среда. 

Residential and Mixed-use concepts: създаване на привлекателна и жизнена среда за живот. Лайфстайл тенденции, социални специфики, функционален микс и placemaking модели за по-добри жилищни проекти. По-добрата жизнена среда като основен двигател на търсенето.

Residential Market Bulgaria 2023/2024: Жилищни нужди и инвестиционни перспективи. Отговор на  пазарното забавяне - циклични тенденции, ликвидност и предизвикателства по отношение на разходите. Жилищен пазар от висок клас: реализация на ексклузивни луксозни активи – ключови принципи и характеристики на първокласния жилищен продукт.
 

Sustainability for success: ESG като стандарт. Стремеж към трайна и положителна промяна – ролята на сектор недвижими имоти в създаването на социална стойност и екологична устойчивост. 

Hotels and Hospitality: предоставяне на уникално потребителско изживяване в контекста на висока туристическа активност - предизвикателства, перспективи и възможности в различните хотелски подпазари. Инфлация, оперативни разходи и модели за адаптация на цените.

Retail: перспективи за сектор недвижими имоти в контекста на актуалните модели на потребление и поведение. Тренд при експанзиите и очаквана инвестиционна активност през 2023/2024 – нови концепции за физически магазини, тенденции при retail парковете и нови елементи в omni-channel стратегиите.

Industrial and Logistics market Bulgaria 2023/2024: перспективи и инвестиционни предизвикателства, потенциал за растеж на наемите и двигатели на търсенето. Зелени, енергийно ефективни и устойчиви практики като основна част от бизнес стратегията.

 

Регистрация

Ранна регистрация (до 8 октомври включително) - 150 Eur, без ДДС

След 8 октомври180 Eur, без ДДС

 

Аудитория

Real Estate инвестиционни компании

Real Estate инвестиционни компании

Real Estate дивелопмънт компании

Real Estate дивелопмънт компании

Real Estate консултанти

Real Estate консултанти

IT/TECH компании-ползватели на модерни офис площи

IT/TECH компании-ползватели на модерни офис площи

BPО компании-ползватели на модерни офис площи

BPО компании-ползватели на модерни офис площи

Urban leaders

Urban leaders

Банки

Банки

Асет мениджмънт компании

Асет мениджмънт компании

Строителни компании

Строителни компании

Архитекти / проектанти/ дизайнери

Архитекти / проектанти/ дизайнери

Workspace designers

Workspace designers

Производители и доставчици на иновативни строителни решения и технологии

Производители и доставчици на иновативни строителни решения и технологии

Фасилити мениджмънт компании

Фасилити мениджмънт компании

Проект мениджъри

Проект мениджъри

Proptech компании

Proptech компании

Урбанисти

Урбанисти

Инженери

Инженери

Строители

Строители

Минали години